Cum să petreceți Ziua Îndrăgostiților fără a cheltui o avere?

Ziua Îndrăgostiților (14 februarie) este o sărbătoare tot mai populară printre cuplurile din România. Împrumutată din Statele Unite, se bucură de mai multă popularitate decât sărbătoarea tradiționaă: Dragobete (24 februarie). Cadourile, florile, felicitările se regăsesc pe lista oricărui cuplu. Î

n astfel de momente, bugetul stabilit poate fi depășit cu ușurință, dacă vă lăsați duși de val. În loc să alegeți un weekend la munte, preferați un city-break în altă țară, cumpărați cadouri scumpe sau buchete mari de flori.

Toate aceastea sunt gesturi frumoase apreciate de partener, însă, atunci când evaluați costurile, realizați că nu merită să vă distrugeți bugetul familiei. Puteți ăsi modalități mai ieftine de a petrece Ziua Îndrăgostiților într-un mod foarte plăcut.

Romantismul nu ține cont de mărimea și valoarea cadourilor pe care le faceți. Vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri originale și pe care le puteți realiza singuri acasă.

  • Puteți organiza o cină romantică acasă. Inspirați-vă din multitudinea de rețete publicate pe blogurile culinare sau pe website-urile bucătarilor celebri, exersați-vă talentele de bucătar și folosiți-vă din plin creativitatea. Cu siguranță vă veți impresiona persoana iubită.
  • Nimeni nu poate rezista combinației ciocolată – vin roșu. Sunt numeroase rețete de dulciuri care combină aceste ingrediente: torturi, tarte, biscuiți. Făceți-i cadou persoanei iubite un desert
  • Creați un colaj cu amintiri frumoase. Alegeți câteva fotografii făcute în concedii, la evenimente și aranjați-le fie într-un album, fie în rame.
  • Posibil că majoritatea cinematografelor vor fi foarte pline de Ziua Îndrăgostiților, așa că puteți alege un spectacol la teatru. Mai ales dacă nu ați mai reușit să ajungeți la teatru de mult timp, bucuria va fi mai mare.
  • Toata lumea reacționează la muzică. Puteți să-i faceți persoanei iubite o bucurie, alcătuind o compilație cu melodiile sale preferate.

Gesturile frumoase contează mai mult decât cadourile scumpe. Recomandarea noastră este să creați momente memorabile pentru persoana iubită, iar banii economisiți folosiți-i pentru familie.

Sigur vrei sa citești și despre:
Alternative-sanatoase-pentru-junk-food
Alternative sanatoase care iti vor satisface pofta de junk food
zaharul-ucigasul-tacit
Este zaharul ucigasul tacit?

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage