Ce exercitii poti face de pe scaunul de la birou

Abdomen

– in pozitie dreapta, cu mainile  pe solduri si trageti burta. Mentine pozitia pana numeri la 10, apoi relaxeaza 5 secunde si repeta. Pe masura ce muschii devin mai puternici , mareste durata la 30 de secunde.

Fesieri

– incordeaza-ti muschii fesieri si strange cat poti, pana numeri la 10, relaxeaza si repeta de minim 4 ori. Acest exercitiu se poate face asezat pe scaun sau in picioare.

Zona lombara

– apleaca-te de la mijoc cu bratele intinse spre podea si trage cate de mult poti. Mentine pozitia 2 secunde, apoi revino in pozitia initiala. Repeta de 4-5 ori.

Coapse

– aseaza-te pe marginea scaunului, pune mainile la ceafa,  ridica piciorul stang de la podea incercand sa atingi genunchiul cu cotul drept. Repeta de maxim 10  ori, apoi schimba piciorul (genunchiul drept – cotul stang). Repeta cate 2 seturi din fiecare

Spate

– spatele drept. Acest exercitiu iti corecteaza postura, umerii strambi sau durerile de ceafa. Din pozitie asezata, prinde-ti mainile la spate si ridica-le, intinzand pectoralii. Mentine pozitia timp de 15-20 de secunde cu spatele drept si pieptul inainte.

Bust

– acest exercitiu este la fel de eficient ca si flotarile. Pentru el ai nevoie de un scaun de birou pe role. Asaza-te pe el si ridica picioarele de la podea, in timp ce cu mainile prinzi marginea biroului, pe dedesubt. Trage-ti corpul pana la marginea biroului folosind forta bratelor, apoi impinge-te inapoi, de 10-15 ori. Repeta prinzand masa pe deasupra.

Sigur vrei sa citești și despre:
mananca acasa cand esti la regim
Mananca acasa cand esti la regim!
salata-de-ton
Mananca incet si mananci mai putin!
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage