Tot ce ai nevoie pentru a face fitness la birou sau oriunde altundeva

Pentru a ne asigura ca ai parte de un workout bun, la birou, acasa sau oriunde hotarasti sa faci fitness, ti-am pregatit o lista de lucruri cu care sa te aprovizionezi. Folosindu-le conform indicatiilor lui Carmen, vei sti sa iti eficientizezi timpul si vei vedea rezultate mai bune, mai repede.

  1. Un set de gantere sunt imperativ necesare, indiferent care sunt obiectivele tale de fitness. Le poti cumpara atat din magazin, cat si online, insa important este sa iti alegi greutatea in concordanta cu obiectivele si rezistenta ta.
  2. Kettlebell – noi ii spunem “porcusorul”, datorita formei pe care o are. Exercitiile cu aceasta greutate te ajuta sa iti cresti rezistenta, in special in zona spatelui, a picioarelor si a umerilor, imbunatatindu-ti, in acelasi timp, forta de prindere.
  3. Stepperul – iti recomandam un stepper mic si compact, pe care il poti depozita in casa, si care te va ajuta sa iti tonifiezi picioarele si fesele. Daca vrei un fund frumos, nu ezita sa il folosesti!
  4. Salteaua de fitness te va ajuta sa faci exercitiile corect, intr-un mod igienic, fara a aluneca pe podea. Alege una colorata in nuante vii, care sa se potriveasca cu decorul si sa iti imbunatateasca starea de spirit.

 Acestea sunt cele mai importante lucruri de care ai nevoie pentru a face la birou. Iti mai oferim, insa, doua accesorii care te vor ajuta sa reproduci exercitiile recomandate de Carmen si pe care le poti achizitiona in timp:

 pozitie dreapta, cu mainile  pe solduri si trageti burta. Mentine pozitia pana numeri

  1. Extensorul este un accesoriu fun, care te va ajuta sa iti antrenezi muschii pectorali, bicepsii si triceps Pentru a te bucura mai mult de el, alege unul cu manere ergonomice si rezistenta ajustabila.
  1. Banda elastica este foarte eficienta in exercitiile aerobice, fiindca maximizeaza rezultatele exercitiilor abdomenului, spatelui, bratelor, pieptului, picioarelor si umerilor. Foloseste-o la birou sau acasa si vei avea parte de antrenamente eficiente, dinamice si distractive!
Sigur vrei sa citești și despre:
colectia BALMAIN
BALMAIN : SPRING COUTURE PUNK
ce-înseamnă-datoriile
Cum să le explicați copiilor ce înseamnă datoriile?

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage