Spune DA dormitorului alb

Trendurile in decoratiunile interioare vin si pleaca, iar dormitoarele nu fac nici ele exceptie. Desi in ultimul timp a crescut popularitatea nuantelor pastelate sau a celor in tonuri neutre, dormitoarele albe raman un etalon de frumusete si eleganta. La alb puteti asorta aproape orice alta culoare si in acelasi timp ofera o senzatie de pace si meditatie.

Peretii albi au multe avantaje: nu numai ca ofera camerei o senzatie de curatenie si puritate, dar in acelasi timp creeaza impresia de spatiu mai mare. Acestia reflecta lumina, sunt un fundal perfect pentru orice rama de tablou sau fotografie. La fel de importante sunt si obiectele de mobilier care completeaza stilul dormitorului dumneavoastra. Mobila in diferite nuante de alb, de la alb simplu pana la crem si alb perlat este cea mai potrivita pentru acest stil. Printre cele mai recomandate obiecte de mobilier se regasesc: draperiile, canapele, scaune cu spatar si chiar o cuvertura care sa imbrace scaunul sau canapeaua.

Nici accesoriile nu trebuie uitate. Fie ca e vorba de rame de fotografii, tablouri, veioze, vaze pentru flori, toate sunt sunt elemente definitorii pentru dormitor. Daca aceste sugestii va fac sa fiti sceptici din cauza ca albul este o culoare pretentioasa, care se curata mai greu, tratamentele moderne de azi de curatare va fac munca mai usoara. Solutiile de curatat covoare, masinile de spalat eficiente si aspiratoarele puternice va vor fi aliati in lupta impotriva prafului si a petelor.

Accesoriile dau un aer simplu, elegant, fresh:

Asadar daca va doriti o astfel de camera, nu ezitati sa va indepliniti visul si in acelasi timp sa o personalizati dupa gusturile dumneavoastra.

Sigur vrei sa citești și despre:
accesorii casa
Accesoriile casei tale – ce sa alegem?
scara suport de flori
Cum sa transformi o scara intr-un suport de flori

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage