Fito Depilation – Epilare Fara Iritatii

Fito Depilation este o cremă depilatoare concepută ştiinţific sa confere o depilare rapidă, de calitate și fără dureri sau iritatii cum se întâmpla în majoritatea cremelor depilatoare din comert. Fito Depilation promite, conform site-ului oficial, că ar fi mai bună decât celelalte creme de pe piaţă, iar comentatorii de pe siteul oficial (cei care teoretic ar trebui sa fi testat crema) confirma acest lucru.

Formula unică Fito Depilation încetineşte creşterea firului de păr, subţiindu-l în acelaşi timp. Cam acesta este secretul și ceea ce face din Fito Depilation o crema puțin mai deosebita fata de celelalte. Mai exact, după epilarea cu Fito Depilation firul de par ar trebui sa crească mult mai greu.

Componentele active din Fito Depilation acţionează rapid, fiind absorbite în firul de păr. Fito Depilation poate fi folosită pe picioare, mâini, zona axilelor şi pentru linia bikinilor. Are o textură mult mai fină decât multe alte creme de pe piaţa românească care se găsesc la preturi similare.

Ce îşi propune Fito Depilation?

  • fito-depilation-cremaRezultate vizibile şi de durată în doar 5 minute;
  • Încetinirea creşterii firului de păr;
  • Firul de păr devine din ce în ce mai subţire.

Ce ingrediente conține Fito Depilation?

Din păcate, pe site-ul oficial nu se specifică compoziţia cremei Fito Depilation, nici pe alt site, doar afirmă ei că are o compoziţie nemaipomenită care ar încetini creşterea firului de păr cu 82% ba chiar stopându-l la un moment, dat, la unele femei.

Acest aspect nu trebuie crezut, deoarece se ştie că doar tratamentul cu laser omoară rădăcina firului de păr. Dar pentru curioase şi doritoare, înainte să achiziţionaţi acest produs, cereţi la producători o listă cu elementele ce le conţine Fito Depilation, ca să vedeţi dacă diferă de celelalte creme de pe piaţă.

Fito Depilation = Epilare Definitiva?!

Ar fi bine sa înțelegeți faptul ca Fito Depilation nu ofera epilare definitiva. Eu personal pana în acest moment nu am auzit sa existe vreo crema epilatoare care sa ofere epilare definitiva. Ca sunt unele care au efecte de lunga durata este adevărat, însă epilare definitiva nu puteteti obtine decât cu tehnologii speciale precum cele cu laser, ipl, electroliza etc. Dezavantajul lor este ca sunt dureroase (cel puțin electroliza este foarte dureroasa), costa o avere și nici măcar ele nu ofera 100% epilare definitiva.

Dacă sunteți interesate de fenomenul epilare definitiva, va recomand sa căutați mai multe informații pe Google despre termenii mentionati mai sus. Veți găsi discuții și veți vedea cum persoane care au făcut n ședințe IPL la salon și au decartat mii de lei, s-au trezit peste noapte ca firele de par încep sa crească din nou.

fitodepilation-comanda

Pareri despre crema Fito Depilation:

Parerile despre crema Fito Depilation sunt împărțite, însă în lini mari lumea pare să fie mulțumită da ea. Singurul lucru care ma contrariaza este prețul acesteia care mi se pare cam mare, tinand cont de cantitatea de crema.

Înainte sa comandați Fito Depilation ar fi bine sa faceți un scurt calcul sa vedeți cam câte epilari ați putea face cu un tub de Fito Depilation, impartiti prețul cremei la numărul de epilari, vedeți cât ar costa o epilare și decideti dacă este ok pentru voi dpdv al pretului. Mie personal mi se pare puțin cam scump 🙂

Unde găsim Fito Depilation?

Crema Fito Depilation se găsește pe siteul oficial și nu se găsește în farmacii sau în magazinele de produse cosmetice. Am mai văzut-o într-un timp pe OLX, însă nu mi-am putut da seama dacă este vândută de magazinul care o importa în Romania sau de alte persoane.

Oricum, dacă intenționați sa o cumparati, ar fi bine sa o cumparati doar de la distribuitorul oficial din Romania, deoarece (cel mai probabil) va avea cel mai mic preț și (sper) va fi în măsura sa solutioneze problemele și retururile fără caraieli.

Sigur vrei sa citești și despre:
dormitor alb
Spune DA dormitorului alb
scara suport de flori
Cum sa transformi o scara intr-un suport de flori

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage