Schimbarea este în fiecare dintre noi – Iată cum mi-am schimbat stilul de viață

Articolul de astazi este despre mine! In fiecare saptamana va scriu despre o viata echilibrata, sanatoasa si informatii despre beneficiile sportului, insa niciodata nu v-am spus ca ele au functionat cu brio in cazul meu.

Ca o introducere, pentru a realiza cate schimbari a facut sportul in viata mea, va pot spune ca de-a lungul timpului am ajuns de la greutatea de 75 kg la cea de 49 de kg ( cea din prezent). Acesta schimbare a avut loc in timp, corpul meu neavand de suferit din cauza procesului.

Povestea mea suna in felul urmator :

In urma cu doi ani duceam un stil de viata foarte nesanatos, mancand haotic, in cantitati mari si cel mai important nu faceam absolut deloc miscare. Acest lucru si-a pus foarte repede amprenta pe aspectul meu fizic si pe sanatatea mea.

Observand acest lucru am hotarat sa ma apuc  de diete care continuu dadeau gres, pierzandu-mi in mod constant motivatia…. De aceea detestam sa ma privesc in oglinda, ma inchideam in mine si simteam ca nu sunt la fel ca restul fetelor, ca nu voi putea niciodata sa ma comport natural fara sa ma consider o persoana inferioara.

Obsesia mea a condus spre interiorizare, teama de a vorbi  si depresie. Probabil ca fiecare dintre noi  a trecut prin acest impas in care ne dorim o schimbare si nu stim de unde sa incepem.

Trecand peste greselile care m-au incetinit, intr-o seara am hotarat sa apelez la o persoana specializata in domeniul sportului, un antrenor care m-ar putea ajuta sa execut corect exercitiile la sala.

Pot spune ca am intalnit omul potrivit la locul potrivit, un antrenor care ma motiveaza si ma ajuta in fiecare zi sa ma autodepasesc, care mi-a scos din vocabular cuvinte precum „nu pot” sau  „renunt”.

In urma colaborarii au aparut si rezultatele foarte rapid:

  • am slabit si m-am tonifiat
  • am mai multa energie si o gandire pozitiva
  • am un stil de viata organizat si sanatos
  • schimbarile au aparut si in afara salii: memoria mi s-a imbunatatit, astfel am inceput sa invat mult mai usor si mai rapid
  • sunt mult mai sigura pe mine si sunt mult mai motivata in tot ceea ce fac
  • am realizat faptul ca nimic nu este imposibil si am eliminat astfel stresul din viata mea
  • cel mai important: sportul a devenit un aliat zilnic, fac miscare din placere si in mod regulat

Acestea sunt cateva dintre efectele pe care le-am resimtit de-a lungul timpului, rezultate care m-au facut sa imi recapat increderea in mine si sa devin o persoana mai buna si mai sanatoasa.

Te asteptam si pe tine sa te descoperi in cadrul echipei noastre, sa progresezi alaturi de noi si sa iti atingi telurile. Nu ezita sa ne contactezi pentru orice intrebare si tine minte: NIMIC NU E IMPOSIBIL!

Sigur vrei sa citești și despre:
Cum trebuie prăjite boabele de cafea – tipuri diferite de prăjiri ale cafelei
fitness-la-birou
Tot ce ai nevoie pentru a face fitness la birou sau oriunde altundeva

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage