Un nou inceput

Inca procesam acest gand, iar pe masura ce se apropie data primului zbor, devine din ce in ce mai palpabil visul nostru. Mai surprinsi decat toti apropiatii nostri suntem chiar noi. Mereu am vorbit despre calatorit, mereu am tanjit dupa experiente noi si provocarile necunoscutului, dar sa ne facem curaj sa renuntam la viata noastra asa cum o stim a fost un pas imens, dar si cel mai important. Restul am descoperit ca vine de la sine.

Cine suntem noi? Doi oameni oficial in preaviz, cu mare neastampar si inima deschisa!

Giulia, soon-to-be-ex-barista & manager la un specialty coffee shop din Bucuresti, coffee lover implicit, coach in devenire, minichef in bucataria lui Radu, mama de pisici, organizata in fapte, dar pierduta-n ganduri, rad cu fiecare ocazie si ciulesc ochii si urechile la tot ce ma poate ajuta sa cresc.

Radu, soon-to-be-ex-digital manager la o agentie de publicitate, coffee lover de asemenea (pentru ca pasiunea e contagioasa), headchef in propria bucatarie, tata de pisici, simpatic de profesie, gamer in timpul liber si invatacel in ale vietii.

Ne stim de aproape trei ani, dar ne-am „gasit” acum doi ani si jumatate. De atunci nu ne-au ocolit povestile si traim intr-o continua aventura. Acum doar dam un upgrade. 🙂

Cand si cum am hotarat sa plecam?

De Craciun am deschis pentru a mia oara subiectul „calatorii”, ne-am afundat in discutie si am zis ca nu mai e cazul de amanari. Adi m-a provocat sa zic o data din calendar, m-am gandit trei secunde si aia a fost: 24 aprilie! Am batut palma si acela a fost momentul zero. Acum trebuia doar sa ne tinem de promisiune.

Momentul zero a fost si unul de usurare. S-au filtrat grijile, s-au reordonat prioritatile, iar acum, in varful listei se afla ce ne-am dorit intotdeauna sa facem. Restul chiar au venit de la sine. Am inceput sa facem liste cu ce trebuie sa cumparam, ce acte ne-ar fi necesare, ce trebuie vandut/dat/aruncat s.a.m.d. Vom acoperi subiectul proceselor prin care am trecut si prin care inca mai trecem in articolele viitoare.

Pana pe 24 aprilie ne vom bucura de cei dragi de acasa, de munca, de „curatenia” aceasta prin care trecem acum, de Bucuresti si de planificarea propriu-zisa a calatoriei (trasee posibile, locuri de vazut neaparat, cazari etc.).

Iar pentru moment va zicem ca biletul nostru doar dus are destinatia Lisabona, Portugalia, iar de acolo vom vedea pe unde ne vor duce picioarele, patru pasi pe rand, in directia chemarii marelui necunoscut.

Pana atunci, até mais!

Sigur vrei sa citești și despre:
Cum-vă-învățați-copiii-să-nu-intre-în-datorii
Cum vă învățați copiii să nu intre în datorii. 10 reguli de administrare eficientă a banilor
cascada
CASCADA LOTRISOR

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage