Cum sa transformi o scara intr-un suport de flori

Fiecare casa, daca este inspectata cu atentie, poate fi sursa de inspiratie pentru multi designerii de interior. Multe lucruri vechi pot fi readuse la viata sau pot deveni elementele-cheie in obtinerea unora noi. Nu multi stim asta si, din pacate, lucrurile vechi ajung de cele mai multe ori la gunoi.
Iata cum poti transforma o scara veche intr-un obiect de decor, mai precis intr-un suport pentru flori.

Trebuie sa stii de la bun inceput ca ne referim la un tip anume de scara, este vorba de scara in V, dubla. Daca iti este familiar modelul, inseamna ca ai un astfel de model in gospodarie. Ei bine, ea poate deveni un minunat suport pentru flori. Insa, mai intai de toate, trebuie curatata. Se va folosi o carpa pentru a indeparta praful, apoi o alta, umezita in apa si sapun, pentru a sterge petele rezistente de mizerie. Scara mai apoi se lasa la uscat.

In plus, daca are trepte rupte, acestea trebuie inlocuite sau reparate. Dupa toate acestea, urmeaza vopsirea propriu-zisa.

Alegerea vopselei

Daca vrei ca suportul de flori sa stea in gradina, ar trebui sa alegi o vopsea deschisa la culoare-galben, verde deschis, albastru etc. Daca optezi pentru verde, impresia de vegetatie va fi potentata. Noi iti recomandam un verde crud, te va purta cu gandul la concediu, la tinuturi inverzite, campuri cu flori.

Scara se vopseste pe toate partile, cu grija sa nu te murdaresti, ar trebui sa faci asta in afara casei, pentru ca vopselurile sunt totusi toxice.

Daca vrei un efect maxim, alege doua culori complementare, de exemplu, galben si verde, vopseste rama in verde si treptele in galben. Apoi lasa scara sa se usuce, va fi nevoie poate si o zi sa se usuce. Daca vrei o nuanta inchisa, asteapta ca primul strat sa se usuce, dupa care aplica-l pe cel de-al doilea.

Dupa ce s-a uscat scarita, de fapt, suportul pentru flori, alege ghivece cu flori cazatoare.
Asezi pur si simplu ghicevele, dupa ce desfaci scara, in functie de marime, de greutatea lor, cate un ghiveci sau doua pe o treapta, pana ce termini de amenajat scara.

Sigur vrei sa citești și despre:
siguranta copil camera
Siguranta copilului in apartament
fito-depilation-crema
Fito Depilation – Epilare Fara Iritatii

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage