Noile genti in tendinte pentru vara anului 2019

Femeile si gentile sunt un duo inseparabil. Unele dintre ele iubesc gentile mari, practice de shopping sau cele in care pot cara intreaga casa dupa ele, altele prefera o gentuta cat mai mica si cat mai practica. Un lucru este sigur insa. O geanta in tendinte este cea care iti va pune cel mai bine in valoare tinuta si o va completa de minune.

Care sunt insa marile tendinte atunci cand vine vorba despre genti? Posetute, genti cu lantisor, genti de seara… you name it. O geanta care sa se asorteze cu pantofii sau viceversa. Deci stiind care sunt cele mai in voga tendinte pentru genti vei sti cum sa te orientezi si atunci cand vine vorba despre pantofi.

Tendinta numarul 1 – imprimeurile. Pe toate podiumurile de moda, imprimeurile sunt peste tot. Imprimeurile animaliere invadeaza nu numai hainele ci si gentile. Imprimeurile in culori vii, cu fluturasi, cu flori, imprimeurile tip zebra sau tabla de sah sunt si ele foarte trendy.

Tendinta numarul 2 – stilul matlasat. Esti in cautarea unei genti care sa atraga toate privirile? Nu mai cauta si mizeaza pe o geanta matlasata. Exista modele de genti pentru toate stilurile si pentru toate gusturile. Este si un model de geanta impecabil.

Tendinta numarul 3- franjurile. In acest sezon nou, gentile ornate cu franjuri si/sau cu pompoane te vor seduce si pe tine cu siguranta. Mai ales le vor seduce pe femeile care iubesc nonsalanta unui look boem si care sunt fanele unui look care sa contina si franjuri. Deci geanta cu franjuri va fi omniprezenta in noul sezon.

Tendinta numarul 4 – culoarea. Adio culori vii. Vara va semna reintoarcerea gentilor pastelate. In afara de tonurile romantice de roz pudrat, cele de negru si de alb vor avea cel mai mare succes. Dar si cele de auriu care te vor face sa stralucesti in vara ce vine.

Sigur vrei sa citești și despre:
creator de moda
Cristobal Balenciaga
gengute peach
Gentute peach-coral

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage