Varyforte și ce zice medicul flebolog

0

Varyforte este o crema pe care văd ca tot mai mulți o recomanda pentru tratarea varicelor. Prin „tot mai multi” ma refer bineințeles la nenici de pe Internet care au impresia ca medicina este ceva ce se poate practica așa, după ureche.

Vreau sa stabilim de la început un lucru: dacă vreți sa folosiți Varyforte, eu nu încerc sub nici o forma sa va descurajez. Singurul lucru pe care vreau să-l fac este sa expun câteva lucruri care consider ca trebuie sa le știți.

Ce sunt varicele și cum ar putea Varyforte ajuta?

Varicele sunt niște dilatari anormale ale venelor.. Ele sunt de mai multe feluri: vene varicoase (adesea întâlnite pe picioare, varice gastrice, intestinale, scrotale, vulvare sau chiar rectale care seamănă foarte bine cu hemoroizii).

În cazul venelor varicoase ca astea ne interesează pe noi în acest moment, cauzele principale sunt: vârsta inaintata, sarcina (varicele adesea apar în sarcina, datorită schimbarilor care au loc asupra sistemului circulator), factorul genetic, stilul de viața, alimentatia etc.

Sa revenim la Varyforte acum 🙂

Varyforte este o crema care dacă este să-i analizăm ingredientele, are rolul de a imbunatati circulatia sangelui. Am tot căutat informații despre ingredientele din aceasta crema, le-am analizat, le-am întors pe toate părțile și asta ar fi singurul mod în care Varyforte pare sa actioneze.

Unde vreau sa ajung cu asta?

La punctul în care voi, cei care sunteți interesati de Varyforte veți înțelege faptul ca data find natura cremei Varyforte și ingredientele sale, ea nu va putea face minuni. M-am uitat cu interes pe siteul oficial Varyforte sa văd ce zic oamenii despre aceasta crema.

Citește și tu parerile despre Varyforte aici

Dacă vrei sa vezi pozele cu rezultatele, le găsești aici

Sfatul meu ar fi sa nu le acorzi foarte mare atenție, deoarece este puțin probabil ca acele rezultate sa fi fost obtinute cu Varyforte. Dacă va uitați cu atenție, sunt expuse niște cazuri foarte grave de varice acolo, iar așa ceva se pot trata numai și numai prin operație.

Când ar putea ajuta Varyforte?

Din punctul meu de vedere, Varyforte ar putea fi utila în cazurile de vene varicoase aflate la început și folosită o perioada lunga de timp. Încercați sa înțelegeți cum actioneaza Varyforte și cum se comporta organismul nostru. Veți realiza, ca promisiunile de rezultate în câteva săptămâni sunt nefondate.

Datorită imbunatatirii circulatiei este totuși posibil să se observe imbunatatiri în ceea ce privește durerile și senzatiile de usturimi și mancarimi.

Pareri despre crema Varyforte:

Mi-ar place acum sa aud de la voi niște pareri despre Varyforte dacă ați folosit-o.

Sper ca nu ați cumpărat-o sa tratați niște varice pentru care medicul recomanda operația ca singura optiune, deoarece din păcate va trebui să-mi confirmați ceea ce am scris mai sus.

PS. Recomand de asemenea, cu cea mai mare căldura, sa discutati cu un medic flebolg. În funcție de nivelul de gravitate al venelor varicoase pe care le aveți, vă va oferi câteva opțiuni de tratament.

Sigur vrei sa citești și despre:
HondroCream
Hondrocream – remediu impotriva durerilor articulare?
Psoridex
Psoridex – Tratament Natural Pentru Psoriazis?

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage