Osteoren si Durerile Articulare

0

Osteoren este produs naturist care teoretic ar trebui sa elimine durerile de spate şi cele articulare. Se găseşte sub formă de cremă şi fiind un produs natural nu necesita prescriptie medicala. Osteoren promite menţine calciul în oase, întărindu-le şi eliminând durerile.

Citeste despre efectele Osteoren

Faptele totuși spun altceva. Am găsit pe un blog destul de mulți oameni nemultumiti de Osteoren. Va recomand sa citiți comentariile lor înainte de a cumpăra Ostoerne.

Durerile de spate şi cele articulare sunt cumplite, împiedicându-te astfel să-ţi urmezi cum trebuie sarcinile zilei. Oferă disconfort atâta fizic cât şi psihic, ţi-e greu să stai jos sau să parcurgi mulţi kilometrii pe zi, în funcţie de jobul fiecăruia.

Pareri si discutii despre Osteoren

Din cauza durerilor uiţi să mă zâmbeşti şi să gândeşti pozitiv. Aceste dureri trebuiesc luate în serios, deoarece se pot agrava. Încercaţi să evitaţi produsele chimice şi să optaţi pentru cele naturiste şi pentru masaje specifice calmării durerilor.

Cum se foloseşte Osteoren?

osteorenOsteoren se aplică ca majoritatea cremelor, gelurilor împotriva durerilor. Produsul se aplică o dată pe zi, masând gentil părţile dureroase până se absoarbe. Este de specificat faptul că trebuie să faceţi mai multă mişcare atâta timp cât folosiţi Osteoren.

Chiar dacă vă este cu mişcarea, nu trebuie neapărat sală, ci puteţi face exerciţiile specifice pentru aceste tipuri de durere, recomandate de kinetoterapeuţi. De asemenea, Osteoren se absoarbe repede în piele, drept urmare dacă vă îmbrăcaţi imediat după, nu riscaţi să vă pătaţi hainele.

Ce conţine Osteoren?

Conform siteurilor pe care se vinde Osteoren în Romania, acest produs ar conține urmatoarele ingrediente (nefiind specificata și concentratia fiecaruia):

  • Colagen hidrolizat: accelerează procesul de vindecare a articulaţiilor;
  • Extractul de strugure (din Frunze şi seminţe): fortifică sistemul cardiovascular, în acelaşi timp curăţând vasele sanguine;
  • Glucoza: repară procesele enzimatice din celule;
  • Guma Arabică: bun conductor, ajută corpul să asimileze substanţele nutritive;
  • Extract de floare de arnică: este un puternic antiinflamator;
  • Extract de Aloe barbadensis: este inflamator şi antiseptic, calmează durerile;
  • Extract de floare de muşeţel: un puternic antiinflamator şi antiseptic;
  • Extract de frunze de salvie: fiind bogat în calciu, întăreşte oasele;
  • Extract de frunze de măslin: calmează durerile articulare.

Nota: la prima vedere treba e cam dubioasa deoarece sunt niste ingrediente care sunt putin probabil sa genereze efectele pe care le promit ei.  Nu sunt medic, nu sunt specialist insa mi se apare aberant sa sustii asemenea efecte cu o chestie care are la baza frunza de salvie si musetel. In fine, e doar o aprere personala, tratati-o ca atare.

Pe mine personal (din prisma unui client interesat de Osteoren) aceste informații despre ingredientele sale nu ma mulțumesc deloc. Aș vrea sa văd prospectul oficial al cremei Osteoren.

Important de reţinut este faptul că mai întâi de toate trebuie să vă consultaţi cu medicul dumneavoastră. Chiar dacă Osteoren este un produs naturist, nu trebuie folosit după ureche. Verificaţi în ce stadiu este durerea dumneavoastră şi dacă a degenerate în altă boală. Aduceţi în discuţie şi produsul Osteoren medicului vostru ortoped. Întrebați-l ce parere are despre aceasta crema și dacă el considera ca exista vreo șansa sa obtineti imbunatatiri cu el.

Dacă starea de sănătate va permite, ar fi o idee buna sa începeți sa faceți miscare mişcare şi exerciţii speciale recomandate acestor tipuri de durere de spate şi de articulaţii. Bineințeles, acestea (cel puțin la început) vor fi făcute sub supravegherea unui medic sau a unui instructor pentru a va asigura ca le faceți corect.

Țineți cont de faptul ca exercitiile executate incorect, pot cauza probleme, deci nu este nimic de joaca și/sau ignorat.

De unde putem cumpăra Osteoren?

Osteoren poate fi cumpărat online de pe pagina lor.

Deși cei mai mulți (printre care și eu) am prefera sa îl cumpăram din farmacii, Osteoren nu este disponibil decât online. Nu știu sa va spun de ce, însă aș putea spune ca acest lucru ma nelinisteste puțin, întrucât dacă s-ar găsi în farmacii, am avea o oarecare siguranța ca este un produs testat și un produs care poate sa dea rezultate.

De asemenea, luați în calcul faptul ca nu știm încă dacă Osteoren este un produs aprobat de Ministerul Sănătății sau autoritatea din Romania care da unda verde produselor farmaceutice să fie comercializate. De fapt, sunt sigura ca nu este si ca nici nu va fi vreodata.

Vezi detalii despre pret si unde poti gasi Osteoren

Update: am citit recent ca intre timp alte tari din Europa au luat atitudine la faptul ca cei care vand Ostoeren ii fac publicitate mincinoasa si promit chestii ireale. Luati si voi aminte la chestia asta inainte de a comanda.

Înțeleg faptul ca Ostoeren nu este un produs romanesc și (din câte am înțeles este livrat din strainatate), însă oricum ar fi, ar trebui sa avem la dispoziție mai multe informații despre certificarile sale. Așa este normal în anul 2016 🙂

Ce spun medicii despre Osteoren?

Dacă va uitați pe siteurile pe care se vinde Osteoren în Romania și în alte tari, veți vedea și pareri ale medicilor sau specialistilor. Cum mie personal siteurile alea nu-mi inspira deloc încredere, prefer (deocamdată cel puțin) sa zic pas.

Dacă a avut cineva ocazia sa discute cu vreun medic ortoped cu privire la Osteoren, niște concluzii ar fi foarte utile. Dacă aveți în viitorul apropiat programare sau gând sa mergeți la ortoped, întrebați vă rog ce crede despre acest produs și transmiteti-ne și noua într-un comentariu.

De asemenea, dacă ați folosit Osteoren, spuneți-ne dacă a funcționat. De tratat vreo afectiune nu cred ca poate să fie vorba, însă măcar a ameliorat durerile? 🙂

Sigur vrei sa citești și despre:
suc de mere natural
Beneficiile sucului de mere
Signilight Plus
Signilight Plus Păreri. Funcționează?
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage