Fulfix – a folosit cineva? Funcționează sau e Teapa?

0

FulFix este un nou produs, după spusele lor  un produs revoluţionar, 100% naturist, ce estompează pierderea podoabei capilare, având la baza să o combinaţie de plante un puternic complex de amino-acizi.

O altă caracteristică a produsului FulFix este faptul că ajută şi la menţinerea culorii părului, încetinind procesul de încărunţire. Reface firul de păr, de la rădăcina până la vârf, lăsând părul moale şi sănătos.

Vezi daca intr-adevar Fulfix este eficient

fulfix Din păcate, în această era a luminii şi vitezei, stresul este la ordinea zilei, iar mâncarea nesănătoasa este în top. Toate aceste aspect negative duc la distrugerea celulelor din organism, produc astfel căderea părului, subţierea sau degradarea acestuia.

Femeile suferă că au părul prea subţire, iar bărbaţii se plâng că încep să chelească în pragul vârstei de 30 de ani. Din fericire, a apărut pe piaţa românească Fulfix, un nou produs naturist, ce ajută la încetarea căderii părului şi îl reface de la rădăcină până la vârfuri.

Vezi cat costa tratamentul complet cu Fulfix

Cum stresul nu prea poate fi eliminate în zilele noastre, să încercăm să ne hidratăm cât mai mult, ca părul să aibă cu ce să se hrănească, să avem grijă la alimentaţie şi să încercăm cât mai multe tratamente naturiste şi nu chimice.

Cum se utilizează FulFix?

Produsul FulFix este un ser, ce se aplică uşor, la rădăcină şi se masează gentil cu degetele. Se foloseşte FulFix de două ori pe săptămână, pe părul umed, proaspăt spălat şi nu necesită niciun fel de clătire după aplicare. După se poate folosi orice alt produs pe deasupra lui FulFix şi se poate coafa în voie bună.

Va recomand sa citiți instrucțiunile de utilizare pe care le veți primi o data cu Fulfix.

Din ce este compus FulFIx?

  • Gotu Kola (Centella asiatic): această plantă este bogată în vitaminele A, B, G şi K; acţionează din interior şi ajută la creşterea părului;
  • He Shou Wu: o plantă foarte rară ce se găseşte în China, super bogată în antioxidanţi;
  • Saw Palmetto: o specie de palmier pititc bogată în acizi graşi şi fitosteroli;
  • Magneziu: cel mai mare importator de minerale pentru corpul uman;
  • Ginseng Siberian: ajută la întărirea rădăcinii părului, fortificând întreg firul de păr;
  • Ginkgo Biloba: accelerează fluxul sangvin ajutând astfel la o creştere mai rapidă a părului;
  • Urzica: datorită acţiunii sale, urzica ajută la întărirea firului de păr şi estompează căderea părului;
  • Sâmburii de struguri: un puternic antioxidant.

Acestea sunt ingredientele prezentate pe siteul oficial Fulfix. Nu va pot confirma (deocamdată) dacă mai sunt și alte ingrediente care nu au fost făcute publice și apar doar pe cutia sau prospectul Fulfix. Eu personal ma îndoiesc ca este un produs 100% natural din mai multe motive.

Apropo de „temerea” mea, va asigur ca este cât se poate de justificata. Drept dovada avem suplimentul Chocolate SLIM, care zicea pe toate siteurile ca este natural și când a fost luat la puricat s-a constatat ca are în compozitia sa ceva aditivi alimentari. Detalii găsiți aici.

Păreri despre FulFix:

Conform site-ului oficial, FulFix a fost încercat de mii de client ce sufereau din cauza căderii părului, al părului degradat şi au fost mulţumiţi. A fost încercat atât de bărbate, cât şi de femei, ori pentru estomparea căderii părului ori pentru stimularea creşterii acestuia, în special la femei.

Eu personal nu prea pot pune încredere în aceste lucruri în lipsa unor dovezi concrete. De asemenea, nici parerile despre Fulfix de pe siteul oficial nu-mi sunt suficiente pentru a recomanda și a avea încredere în acest ser.

Aș vrea sa aud niște pareri depre Fulfix de la persoane care au folosit produsul și care nu au nici o legătura cu magazinul care îl vinde sau cu producatorii acestuia.

Sigur vrei sa citești și despre:
bright-white
Creionul Bright White – Îți Poți Albi Dinții Acasă!
nanoxyn-alpha
Nanoxyn Alpha – A Folosit Cineva? Merita incercat?
1 Comment
  • […] bine-cunoscut si caruia i se face publicitate in Romania de cativa ani de zile – ginkgo biloba (se gaseste si in Flufix). Astfel, Signilight Plus pare sa functioneze pe baza combinarii dintre ginkgo biloba si citratul […]

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage