Detoxalit – Detoxifiere Acasă: Scapa de celulita și kg în plus

0

Detoxalit este un supliment alimentar ce vine în ajutorul  nostru, curăţându-ne organismul de toxine, întărind sistemul imunitar şi accelerând ritmul metabolismului. Detoxalit este 100% natural, conform siteului oficial (sper ca nu este la fel de „100%” natural ca și Chocolate SLIM).

Corpul nostru adună de toate şi bune şi rele, iar cele rele, din păcate, rămân acolo pentru o lungă perioadă de timp, cauzând boli, indigestie, senzaţie de balonare, de greu la stomac, somnolenţă acută, sedentarism şi aşa mai departe.

De-a lungul unui singur an calendaristic, corpul nostru ingeră o multitudine de toxine, din cauza alimentaţiei, al fumului de eşapament, al alcoolului în exces, al tutunului, din cauza sedentarismului, din lipsa mişcării.

Vezi care sunt efectele secundare ale Detoxalit

Detoxalit, conform site-ului oficial, vine în ajutorul nostru, detoxifiindu-l de toate impurităţile şi întărind sistemul imunitar şi de asemenea, accelerând metabolismul leneş, motiv pentru care este un supliment alimentar destul de căutat și apreciat pentru tratamentul celulitei dar și pentru ajutorul pe care-l poate oferi pe parcursul curelor de slabire.

Ce conţine Detoxalit? Este el 100 natural pe bune?

detoxlitDetoxalit este făcut din cel mai pur mineral, şi anume, zeolitul. Acest mineral s-a format în urma contactului lavei cu apa mării.

Are o puternică acţiune detoxifiantă, şi este cunoscut pentru a fi singurul mineral încărcat negative ce atrage şi absoarbe toţi poluanţii încărcaţi pozitiv.

De asemenea, acest mineral poate oferi corpului: calciu, magneziu, potasiu şi sodiu. Zeolitul este detoxifiant, decontaminat, imuno-modulator, reface PH-ul organismului.

Forum si pareri Detoxalit

Prin urmare, Detoxalit conţine acest mineral pur, atrăgând astfel şi absorbind toate toxinele din corpul nostru. Acesta acţionează ca un magnet, curăţând organismul, redându-i energia şi accelerând metabolismul nostru leneş.

Problema este cu ingredientele pe care nu le știm încă. Nu știu dacă va mai aduceți voi aminte, însă nu cu mult timp în urma am discutat despre Chocolate Slim, un supliment pentru slăbit care mi s-a părut decent, la modul ca spre deosebire de alte suplimente de slăbit, chiar vedeam oameni care scriau comentarii pozitive.

Ei bine, producatorii spuneau ca Chocolate Slim este „100% bio” sau „100% natural” nu mai rețin exact. Când ma uit eu mai bine peste ingrediente, pac beleaua, al nostru produs bio conține un aditiv alimentar pe post de indulcitor.

Când este Detoxalit necesar corpului?

 • Atunci când oboseala se instalează în organism şi pierdem din energia necesară;
 • Când suferim de dureri dese de cap;
 • Atunci când suferim de diverse boli cornice;
 • Când suferim de alergii;
 • Când consumăm multe pastile;
 • Când avem o alimentaţie dezechilibrată: fast-food, exces de zahăr, de sare, de sucuri acidulate;
 • Când consumi alcool şi tutun.

Asta ne spun producatorii. În realitate, dacă suferiti de dureri dese de cap, cred ca ar trebui sa mergeți cât mai repede la un medic neurolog, oftalmolog sau orl pentru a vedea unde este problema. Dacă durerile de cap au drept cauza vreo problema oftalmologica, Detoxalit nu vă va ajuta cu nimic, dar în schimb purtarea unor ochelari este posibil sa va scape de problema.

Iarăși apropo de Detoxalit și consumul de tutun și alcool. N-ar fi o idee rea sa încercați sa reduceti consumul acestor substante. Nu va mai bat și eu la cap cu cât de rele sunt, dar chiar sunt foarte rele, iar pe termen lung efectele lor sunt dezastruoase.

Detoxalit—efecte secundare:

 • Când vine vorba de sănătate: ajută la o mai bună funcţionare a ficatului şi rinichilor;
 • Ajută la slăbit: accelerează arderea grăsimilor;
 • Redă energie corpului: devenim mai activi, suntem dornici de mers mult pe jos, de făcut exerciţii fizice; întăreşte sistemul muscular şi îl tonifică;
 • Când vine vorba de frumuseţe: previne procesul de îmbătrânire, redând elasticitatea pielii; conform site-ului oficial, ar putea preveni şi acneea.

Despre efectele secundare pe care le-ar putea avea Detoxalit nu am găsit niciunde detalii. Nici măcar contraindicatiile de baza nu sunt prezentate pe siteul oficial al produsului. Din acest motiv, dacă sunteți alergici la vreun ingredient, alaptati sau sunteți însărcinata, nu ar trebui nici măcar sa va gândiți la a folosit Detoxalit sau alte suplimente de slăbit fără sa discutati cu un medic.

Păreri despre Detoxalit

Dacă ne uitam pe site-ului oficial al produsului Detoxalit, consumatorii se pronunţă foarte mulţumiţi de acest supliment. Propun să vă informaţi mai mult, să citiţi mai multe site-uri cu forumuri referitoare la produsul Detoxalit, eventual sa puneţi multe întrebări, să mergeţi la farmacii sau chiar la medicul de familie, sfătuindu-vă cu el.

Nu uitaţi, dacă vă hotărâţi să începeţi detoxifierea cu Detoxalit încercaţi pe când posibil să vă „reglaţi” alimentaţia, sa renunţaţi la obiceiurile nocive corpului şiş a faceţi mai multă mişcare, chiar dacă doar aţi merge pe jos, şi nu faceţi sală sau jogging, mişcare să fie.

Detoxalit nu poate acţiona singur nici pentru slabire, nici pentru tratamentul celulitei, trebuie să-l ajutaţi! Dacă nu aveți de gând sa folosiți Detoxalit împreuna cu o dieta și eventual cu mișcare, sfatul meu ar fi sa amanati cura pe când veți fi dispusi sa faceți și acest 2 lucruri, altfel, nu veți obtine rezultatele pe care cred eu ca le doriți. 🙂

Sigur vrei sa citești și despre:
Fuego Fit
Fuego Fit – Pastile De Slăbit Cu Ardei Rosu
Carbohidratii. Sunt buni la dietă?
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage