Creionul Bright White – Îți Poți Albi Dinții Acasă!

0

Bright White este un nou creion de înălbire a dinţilor, un produs ce se foloseşte foarte uşor în propria casa. Pe site-ul oficial, se promite ca Bright White poate aduce un alb cu până la şanse nuanţe mai intens.

Nu spun ca este imposibil, însă pentru 6 o albire cu 6 nuante cred ca trebuie utilizat destul de mult timp. Așadar, sfatul meu este sa nu va luați după reclama, sa încercați sa fiți cât de realisti s e poate și sa înțelegeți ca o albire a dintilor atât de pronuntata, cu un astfel de produs este posibia doar după  utilizări repetate.

Care este scopul creionului de albire Bright White?

bright-white Creionul Bright White promite să vină în ajutorul dinţilor pătaţi și ingalbeniti de la consumul de cafea, ceai, dulciuri şi tutun. Este bine totuşi de consultat multe forumuri şi chiar să cereţi părerea stomatologului dumneavoastră, pentru a fi foarte bine informaţi despre Bright White.

De asemenea, dacă aveți lucrări dentare este indicat sa cereți părerea medicului care vi le-a efectuat. Totuși, luați aminte ca produsele precum Bright White nu albesc plombele sau dinții puși. De aceea este recomandat sa urmăriți cu atenție rezultatele (la lumina zilei) în fiecare zi, ca nu cumva sa albiti mai mult decât culoarea lucrarilor

Ce conţine Bright White?

Peroxid de carbamidă: o substanţă ce se află în proporţie de 36% în Bright White; are rol de înălbire a dinţilor, fără a supune dinţii la tehnici dureroase de înălbire.

Alte ingrediente nu am reușit sa găsesc pe siteul oficial Bright White. Imediat ce fac rost de prospectul produsului, promit să-l adaug aici pentru a avea la indemana toate ingredientele sale, în caz ca doriți sa va informați mai temeinic cu privire la compozitia Bright White.

Cum se utilizează Bright White?

Aplicarea produsului Bright White se face foarte uşor, după cum spuneam, chiar acasă la dumneavoastră. Se pictează fiecare dinte în parte, zilnic, timp de două săptămâni, de două ori pe zi; indicat este dimineaţa şi seară.

Va recomand sa citiți indicatiile de utilizare care vin la pachet cu produsul și bineințeles, sa le respectati, deoarece au fost făcute și v-au fost trimise cu un scop.

Câteva Chestii Pro Bright White
  • bright-whiteConform site-ului oficial, se pot obţine dinţi mai albi şi strălucitori, printr-un proces nedureros ce durează doar două săptămâni;
  • Tot conform site-ului oficial, clienţii se pronunţă foarte mulţumiţi de Bright White;
  • Are o aromă mentolată, având mereu senzaţia de prospeţime în gură;
  • Comparative cu intervenţiile stomatologului, Bright White ajunge undeva în jurul preţului de 100 de lei.
Câteva Chestii Contra Bright White:
  • Deoarece Bright White conţine peroxid de hidrogen ca agent principal de albire, acesta poate produce iritaţii gingivale sau sensibilitate dentară; prin urmare, Bright White nu este destinat celor ce suferă de sensibilitate dentară;
  • De asemenea, Bright White nu este recomandat femeilor însărcinate şi nici pentru cele ce încă alăptează; nu este recomandat nici celor ce poarta aparat dentar.

 Mai multe pareri despre Bright White:

Am văzut ca foarte mulți dintre voi ați obținut rezultate cu benzile pentru albirea dintilor (dacă nu ma înșel, sunt create de aceeași firma care a produs Bright White). Creionul, ca și concept, mi se pare o chestie mai interesantă și mai promițătoare decât benzile.

Dacă ați folosit creionul pentru albirea dintilor Bright White, așteptam parerile voastre cu privire la el, rezultatele pe care le-ați obținut și eficiența sa în general.

Sigur vrei sa citești și despre:
suc de mere natural
Beneficiile sucului de mere
Big Bust Crema
Big BUST Crema

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage